Wat is de Rollerdisco?

In een ongedwongen sfeer lekker uit je bol gaan op rolschaatsen. Op populaire muziek rondjes draaien op wielen, of gezellig met elkaar in een ketting rollen. Tijdens deze disco avonden is sportzaal Wijkersloog omgebouwd in een grote danshal met de juiste belichting en een de bijbehorende DJ.

Kijk hieronder naar een korte impressie:

 

Geplande openbare Rollersdisco's?

  • Zaterdag 28 september 2019
  • Zaterdag 26 oktober 2019
  • Zaterdag 23 november 2019
  • Zaterdag 1 februari 2020
  • Zaterdag 7 maart 2020
  • Zaterdag 18 april 2020
  • Zaterdag 9 mei 2020
  • Zaterdag 13 juni 2020
  • Zaterdag 11 juli 2020

Neem voor alle zekerheid contact op met de Rollerdisco commissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., stel je vraag of reserveer direct via dit formulier of scan onderstaande QR-code:

Voor wie is de Rollerdisco?

De Rollerdisco’s worden georganiseerd voor jongeren/kinderen van +/- 4 jaar tot en met +/- 14 jaar. We raden aan om voor de juiste editie te kiezen: ’s middags vanaf 4 jaar, dus voor kleinere kinderen en ’s avonds voor grotere kinderen/jongeren.

Er is verder geen verschil tussen de middag en avond editie!

Voor deelname hoef je geen lid te zijn van KRC Rolling en je hoeft geen rolschaatservaring te hebben. De rollerdisco’s zijn zeer geschikt voor kinderfeestjes en er zal ook extra aandacht zijn voor de jarigen. Vriendengroepen, sportverenigingen en klasseavonden zijn welkom, neem voor bijzondere wensen of groepen groter dan 20 personen even contact op met het Rollerdisco team: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wat kost de Rollerdisco?

De prijzen op een rij:
Entree bedraagt € 4,00 pp
Rolschaatsen huren € 3,00 pp
Eten (incl. limonade) bij kinderfeestjes € 5,00 pp

Daarnaast is de kantine van KRC Rolling open van 16:00 tot 21:30 uur. Kom je na de middag-Rollerdisco of voor de avond-Rollerdisco eten dan kan dat tussen 17:45 - 18:45 uur of 18:45 - 19:45 uur. Eten graag tijdig aangeven bij de reservering vanwege beperkte beschikbaarheid.

Betalen: Je kunt bij ons met pin / contactloos betalen. Contant betalen is ook mogelijk. Bij voorkeur gepast.

Wat zijn de Rollerdisco tijden?

Vanaf heden kunt u ’s middags en ’s avonds reserveren voor de Rollerdisco. We maken onderscheid tussen de volgende edities, waarbij het eten natuurlijk optioneel is.

’s Middags:
15:45 uur deur open, 16:00 - 18:00 uur Rollerdisco, eten 17:45 - 18:45 uur.

’s Avonds:
Eten 18:45 - 19:45 uur, 19:15 uur deur open, 19:30 - 21:30 uur Rollerdisco.

Consumpties?

Gedurende de disco is het mogelijk om drinken en eten te kopen in de sportkantine tegen hele schappelijke prijzen. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties in de kantine of in de hal te nuttigen. In verband met de veiligheid van de schaatsende kinderen, mogen de kinderen en de ouders de consumpties niet meenemen naar in de sporthal.

Hoe kan ik reserveren?

Het is raadzaam om je kinderfeest (minimaal 6 kinderen) van tevoren te reserveren. Reserveren doe je via dit formulier.

Bedenk dat je alleen kunt reserveren voor eten en rolschaatsen (en maten) als je dat ook aangeeft. Zonder maten kunnen we geen rolschaatsen voor je reserveren of klaarzetten. Reserveringen moeten minimaal 24 uur vantevoren binnen zijn.

Betalingsmogelijkheden

We beschikken over een pin automaat waarmee u met chip of contactloos kunt betalen. Bij contante betaling vragen we u om dat met gepast geld te doen.

Eigen rolschaatsen?

Eigen rolschaatsen zijn toegestaan. Scates of rolschaatsen met zwarte doppen zijn niet toegestaan.

Locatie van de disco?

Vanaf schooljaar 2017/2018 zullen de Rollerdisco’s in Sportzaal Wijkersloot plaastvinden.

Adresgegevens:
Sportzaal Wijkersloot
Nanningalaan 1a
3431 RD NIEUWEGEIN

Vragen?

Hebben we je vraag nog niet kunnen beantwoorden of wil je meer informatie dan kun je via mail contact zoeken met de rollerdisco commissie. Zij zijn namens KRC Rolling beschikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uitnodigingen

Wil je unieke Rollerdisco Uitnodigingen geven aan je vrienden, klik dan op een van onderstaande plaatjes om deze te downloaden.

Uitnodiging 1   Uitnodiging 2  

De vrienden van KRC Rolling