Lidmaatschap beëindigen

Het lidmaatschap kan per kwartaal worden opgezegd. De incassodata van de contributie zijn in januari, april, juli en oktober. Uiterlijk 1 maand voor de volgende incassomaand kunt u het lidmaatschap opzeggen. Dit kan alleen schriftelijk of via een email. U kunt de opzegging via email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als we een opzegging binnen krijgen, sturen we een bevestigingsmail met daarin de afspraken voor het retourneren van het trainingspak.

Op woensdagmiddag traint de beginnersgroep. Ben je tussen de 4 en 12 jaar en zou je graag het rolschaatsen willen uitproberen dan is dit het moment. Je mag eerst 3 gratis proeflessen volgen voordat je besluit of je lid wordt en ook voor rolschaatsen wordt gezorgd. Lijkt dit je leuk, stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin je naam, je leeftijd en je schoenmaat.

Heb je besloten om lid te worden, vul dan dit aanmeldingsfomulier en dit incassoformulier in en lever beide formulieren volledig ingevuld en ondertekend in.

Misschien tot snel!

De vrienden van KRC Rolling