KRC is een aantal weken geleden benaderd door een evenementenbureau met het verzoek een optreden te verzorgen voor een bedrijfsfeest in Madurodam, met als thema “ Ik hou van Holland”.

Omdat het optreden moest plaatsvinden op een vloer van 4x6 meter kwamen met name de jongste leden in aanmerking om dit optreden te verzorgen.

Een extra uitdaging was, dat het om een optreden moest gaan van 2 x 10 minuten en dat terwijl een gemiddeld shownummer 3-5 minuten duurt. Voor Brigitte en de leden een flinke klus om iets moois neer te zetten.

Gedurende een aantal weken zijn de leden samen met Brigitte druk aan het oefenen geweest en op vrijdag 11 oktober was het eindelijk zover.

Om kwart voor zes vertrokken Milou, Noa, Djemylee, Mandy , Nova, Maureen en Quinty onder begeleiding van Brigitte en hun ouders naar Madurodam om hun kunsten te vertonen. Gelukkig voor Quinty was zij nog wel in staat om mee te doen. De dag er voor was zij op school lelijk ten val gekomen waardoor haar gezicht bont en blauw was. Quinty heeft laten zien dat rolschaatsters echte bikkels zijn.

Op een medley van verschillende rock en roll-nummers en “ ik hou van Holland”-muziek hebben ze laten zien wat ze kunnen. En ze hebben het fantastisch gedaan want het 800 man tellende publiek ging uit zijn dak.

Na de optredens was het voor de dames nog niet afgelopen. Ze mochten in het donker nog het park in. Een hele ervaring want het was al donker en de lichtjes waren al aan. Het maakte dan ook niet uit dat het regende.

Het was een hele geslaagde en gezellige avond.

Het volledige optreden is ook gefilmd:


De vrienden van KRC Rolling