Maandag
16:45 uur - 50 min 17:35 uur Vrijrijden V2 Marielle / Merel/ Stage Megan
17:35 uur - 50 min 18:25 uur Vrijrijden V1 Mariëlle /Lisette
18:25 uur - 45 min 19:10 uur Roldansen R4 Sylvia/Yentl/Kim/Daphne
19:10 uur - 50 min 20:00 uur Figuren F1/
Recreanten
Mariëlle/Merel/Sharon
20:00 uur - 60 min 21:00 uur Grote Groep Marcia/Mariëlle
21:00 uur - 60 min 22:00 uur Kleine Groep Mariëlle/Marcia
22:00 uur - 30 min 22:30 uur Grote Kwartet 1 Mariëlle
Droogtraingen
17:40 uur - 35 min 18:15 uur V2 Stage/Megan
18:30 uur - 35 min 19:05 uur V1 Stage/Megan

Woensdag
15:30 uur - 60 min 16:30 uur Vrijrijden V5 Margareth/Toos/Iris/Merel/Kim
16:30 uur - 40 min 17:10 uur Solo dans pupillen
(Carlos Tango en Basis)
Daphne/Kim/Yentl
17:10 uur - 50 min 18:00 uur Vrijrijden V2 Marielle/Merel
18:00 uur - 50 min 18:50 uur Figuren F1/
Pirouette basis V3-V4
Marielle/Merel/ Stage Megan
18:50 uur - 25 min 19:15 uur Pirouette V2 +
Merel Meentzen
en Daphne Voogd
Marielle/Stage Megan
19:15 uur - 25 min 19:40 uur Pirouette V1 +
Romy Van Baggem
Marielle/Lisette
19:40 uur - 50 min 20:30 uur Vrijrijden V1 Marielle/Lisette
Droogtraingen
17:15 uur - 35 min 17:50 uur V4 Stage/Megan

Vrijdag
16:30 uur - 45 min 17:15 uur Roldansen R 2 Verplicht Sylvia/Daphne/ Stage Megan
17:15 uur - 30 min 17:45 uur Jeugdgroep 1 Sylvia
17:45 uur - 45 min 18:30 uur Roldansen R 1 Verplicht Sylvia
18:30 uur - 45 min 19:15 uur Roldansen R 2 Vrije dans Sylvia/Daphne/ Stage Megan
19:15 uur - 45 min 20:00 uur Roldansen R 1 Vrije dans Sylvia
20:00 uur - 60 min 21:00 uur V4 vrijrijden Lisa/Merel
21:00 uur - 60 min 22:00 uur V3 vrijrijden Lisette/Lisa
Droogtraingen
20:10 uur - 35 min 20:45 uur V3 Stage Megan

Zaterdag
8:00 uur - 45 min 8:45 uur Roldansen R 3 Verplicht Sharon/Daphne/Kim
8:45 uur - 30 min 9:15 uur Training voor leden
van 2008 en jonger
Sharon/Daphne/Kim/Merel
9:15 uur - 45 min 10:00 uur Roldansen R 3 Vrije dans Sharon/Daphne/Kim

De vrienden van KRC Rolling