Enge tijd geleden werd KRC benaderd door RTL 4. Voor de Jopie Parlevliet Show was men op zoek naar jonge talentjes die tijdens deze show hun kunsten wilden vertonen. Omdat ons jongste kwartetje net hun debuut had gehad tijdens de NK Show in februari en het daar heel goed hebben gedaan was de keus snel gemaakt. Maureen, Quinty, Yesslin en Djemylee mochten hun kunsten gaan vertonen!

Na een periode van voorbereiden en  nog extra oefenen op een kleine oppervlakte was het 8 april eindelijk zover. De dames vertrokken op deze woensdag samen met trainsters en ouders naar de opname studio in Amsterdam. Ze moesten daar al in de middag zijn om te kunnen wennen aan de studio en de vloer daar. De dames werden als echte VIPS ontvangen en kregen zelfs een eigen kleedkamer. Ook werden ze door een visagiste in de make-up gezet. De opnames zelf gingen heel erg goed. Ze werden kort geïnterviewd door Jopie Parlevliet zelf. Heel televisiekijkend Nederland weet nu dankzij Quinty dat je rolschaatsen doet op ….WIELEN!!

Tijdens de show waren ook Angela Groothuizen, Gers Pardoel en Art Rooijakkers te gast. De dames hebben natuurlijk de kans gegrepen om met Angela en Gers op de foto te gaan.

De uitzending heeft inmiddels ( een week eerder dan gepland) plaatsgevonden op zaterdag 6 juni. De uitzending is terug te zien via www.rtl4.nl

Voor de rijdsters ( en natuurlijk ook trainsters en ouders) was het een hele leuke ervaring. En voor de sport natuurlijk een prachtige promotie.

De vrienden van KRC Rolling