Van donderdag 23 oktober tot en met zaterdag 25 oktober vond de Interland Cup wedstrijd plaats. Dit is een internationale wedstrijd die dit jaar in eigen land werd georganiseerd. De wedstrijd werd verreden in Bergen op Zoom.

Op woensdag vertrokken de deelnemende leden naar Bergen op Zoom om alvast wat sfeer te proeven en zich te installeren op de overnachtingslocatie.

Op donderdag vonden de eerste trainingen plaats. De deelnemers uit Nederland moesten hiervoor als eerste uit de veren om voeg op de baan te staan. Ook op vrijdagochtend was er nog ruimte om te trainen, deze keer op muziek. Na de opening aan het begin van de middag was het tijd voor de korte kuren in de klassen cadet, jeugd, junioren en senioren. Op zaterdag werden alle lange kuren verreden van de mini's tot en met de senioren. Een lange dag die tot in de avond zou duren. Er waren maar liefst 104 deelnemers. Naast Nederland waren er ook rijd(st)ers uit Andorra, Spanje, Frankrijk, België, Duitsland, Denemarken en Zwitserland.

Bij de mini's kwamen namens KRC Rosa Maniran, Esmée, Yentl en Milou uit. Rosa heeft netjes gereden maar was niet foutloos. Zij eindigde op een 8e plaats. Ook Esmée reed redelijk en kwam hiermee op een 13e plaats. Zowel Milou als Yentl hebben niet helemaal laten zien wat ze in huis hebben. Zij eindigden als 15e en 16e.

In de klasse espoirs mochten Natalie, Karen en Kim hun kür laten zien. Alle drie hebben goed en naar kunnen gereden waarbij het verschil tussen Natalie en Karen haast te verwaarlozen was. Natalie trok hierbij aan het langste eind en kwam op een 11e plaats, Karen werd 12e en Kim werd 14e.

In de klasse cadet had Nina een goede korte kür gereden met een mooie uitstraling waardoor zij op een voorlopig 7e plaats terecht kwam. Helaas wist zij dit niveau niet helemaal vast te houden waardoor zij in het eindklassement een paar plaatsen moest inleveren. Hierdoor eindigde zij op een 11e plaats.

Bij Kylie wilde de korte kür niet zoals zij wilde. In het tussenklassement stond ze dan ook 13e. gelukkig reed ze een sterke lange kür waardoor zij een paar plaatsen wist te stijgen in het klassement. Zij eindigde als 10e.

Arcangela reed een nette maar voorzichtige korte kür en kwam hiermee op een 11e plaats. Haar lange kür was ook netjes maar ze moest helaas een paar plaatsen inleveren waardoor zij uiteindelijk als 13e eindigde.

In de klasse jeugd reed Lisa een nette maar nog wat voorzichtige korte kür waarmee ze op een 7e plaats kwam. In haar lange kür reed ze zelfverzekerder en heel sterk waardoor zij uiteindelijk eindigde als 5e. Megan reed een goede korte kür waarbij ze vooral in de B-waardering mooie punten kreeg. Dit bracht haar op een 8e plaats. Door een goede lange kür wist ze deze plaats ook vast te houden. Sharon heeft naar kunnen gereden in zowel de korte kür waarbij zij 13e stond. Na de lange kür werd zij uiteindelijk 15e.

In de klasse senior reed Sylvia ten slotte een hele sterke korte kür. Dit bracht haar naar een 3e plaats. Helaas zaten er in de lange kür wat foutjes waardoor zij uiteindelijk als 4e net naast het podium eindigde.

De vrienden van KRC Rolling