Eindelijk is het zover. Op dit moment is in Reus, Spanje de WK kunstrolschaatsen bezig. Ook KRC doet dit jaar mee aan dit wereldkampioenschap. Op dit moment is Sylvia al met trainsters Henriette en Mariëlle in Spanje. Vanaf donderdag 9 oktober zijn ook de leden van de kleine groep en Rolling NL aanwezig.

Dinsdag 7 oktober mag Sylvia beginnen met haar wedstrijd figuren waarna ze op donderdag haar korte kür en op vrijdag haar lange kür mag rijden.

Op vrijdagavond wordt de wedstrijd voor de kleine groepen gereden. Namens KRC rijden Lisette, Nikkie, Natasja, Lisa, Sharon, Sylvia, Megan, Sherelly en Susanne het nummer Botanica.

In deze categorie rijdt ook het Australische team Platinum mee. Nicole Wilkes is hun trainster. Dat houdt in dat de tweelingzussen  Lisette en Nicole op een WK tegen elkaar strijden, wat deze WK extra bijzonder maakt. Ondanks deze “ strijd” wensen wij beide groepen natuurlijk ontzettend veel succes!

Na de wedstrijd van de kleine groepen worden de lange kuren vrijrijden bij de dames verreden. Voor Sylvia extra spannend want het is van de loting afhankelijk of ze wel of niet kan meerijden in Botanica ( indien dit niet het geval is dan is er al een goede oplossing gevonden)

Op zaterdagavond wordt tot slot de wedstrijd van de grote showgroepen gereden. Namens Nederland doet de groep Rolling NL mee met het nummer Icarus. Het samenwerkingsverband tussen Rolling 90 en KRC Rolling. Natasja, Lisa, Sharon, Sylvia, Megan, Sherelly en Susanne rijden mee in deze groep. Ook deze groep wensen wij heel veel succes.

En als je live wilt meeleven met onze leden dan kan dat via de live-stream. Daar kun je ook het tijdschema vinden.

De vrienden van KRC Rolling