Op zondag 28 september werd in Kerkdriel de tweede Jong Talent Cup van dit jaar verreden. Namens KRC deden hier 8 leden aan mee.

Bij de rolrinckels reed Destiny een prima kür en wist hiermee de hoogste plaats op het podium te behalen, zij werd eerste. Bij de pre-pupillen reed Quinty ook netjes, alleen viel ze helaas bij de zweef. Maar desondanks wist zij ook de eerste plaats binnen te slepen.

Bij de pupillen heeft Maureen heel mooie figuren neergezet en ook haar kür was heel erg goed. Zowel bij het figuren als met vrijrijden was ze 1e. Djemylee werd in deze klasse 6e. Nova had met figuren niet zulke nette afzetten. Dat was wel jammer. Uiteindelijk is nova 9e geworden.

In de klasse Nationaal C heeft Yesslin mooie figuren neergezet en een hele mooie kur laten zien. Hiermee werd zij verdiend 1e.

In de klasse Nationaal A zaten de broertjes Alwin en Jesse strak in het pak. Beiden waren heel zenuwachtig en hoopten vooral niet als laatste te eindigen. Gelukkig gebeurde dat niet. Alwin werd 8e en Jesse werd 12e.

Het was een succesvolle en heel gezellige dag, ook voor de ouders en trainsters, die ook tevreden waren met de prestaties.

Allemaal gefeliciteerd met de behaalde plaatsen.

Klik hier voor alle uitslagen.

De vrienden van KRC Rolling