In het weekend van 23-24-25 mei werd in Brussel de SBS Trophy verreden. Een internationale wedstrijd voor vrijrijden en dans in de klasse Nationaal A tot en met senioren.

Doordat vrijwel alle klassen aan bod komen konden er veel deelnemers van KRC Rolling meedoen aan deze wedstrijd. In totaal zijn er 35 rijd(st)ers van KRC samen met ouders vertrokken richting Brussel. De meeste leden verbleven hier 2 nachten in een hotel. Vanuit de verhalen te horen is dit heel erg gezellig geweest.

 

Op de eerste wedstrijddag werden de kuren gereden door de klassen Nationaal A, B en C en promo’s A, B en C. Hier sleepte KRC al een aantal prijzen in de wacht. Destiny werd 3e (in de klasse nationaal A, Elwin in deze klasse 2e bij de heren. Djemylee werd bij Nationaal B 2e en Nova 3e. Bij nationaal C werd Jesslyn 3e.

Bij de promo’s B werd Eylisch 1e en Tessa V. werd 2e.

Bij de promo’s C werd Iris 2e.

In de middag werden de korte kuren verreden door cadet tot en met senioren en in de avond de verplichte dansen waar Yentl bij de mini’s het goud won.

Op zondagochtend werden de lange kuren verreden in de klassen pre-pupil tot en met cadetten. Bij de pre-pupillen werd Quinty 2e. Bij de espoirs werd Karen 2e en Natalie 3e. Sven werd bij de espoirs heren 1e.

Bij de cadetten eindigde Kylie op een 2e plaats.

In de middag was het tijd voor de lange kuren jeugd tot en met senioren. Bij de jeugd eindigde Lisa als 2e en bij de senioren won Sylvia het goud.

Na de lange kuren was het tijd voor de vrije dansen. Bij de espoirs eindigde Karen als 1e en Kim als 2e.

Voor KRC was het een succesvol en gezellig weekend. Alle deelnemers gefeliciteerd met de behaalde plaatsen.

Uitslagen vinden jullie Hier

De vrienden van KRC Rolling