Enige tijd geleden werd de rolschaatsbond benaderd door de makers van het programma NickBattle van Nickelodeon. Zij zochten voor een battle iemand tussen de 9 en de 11 jaar die goed kon rolschaatsen. De keuze is toen gevallen op Karen.

Afgelopen woensdag was het zo ver en werden opnames in de studio gemaakt. Karen is daar samen met de leden van de V3 en een paar klasgenootjes geweest. In een eerder stadium was zij al gefilmd voor de battle zelf. Hiervoor moest zij op rolschaatsen de nodige kunsten laten zien. Voor onze leden natuurlijk een leuke kans om van dichtbij te bekijken hoe een televisieprogramma wordt gemaakt.

Natuurlijk mogen wij hier niet verklappen hoe de battle is verlopen en hoe Karen het uiteindelijk heeft gedaan. Daarvoor zal je naar de uitzending op de televisie moeten kijken. En je ziet dan niet alleen Karen. In het publiek zitten de nodige KRC-leden die Karen gingen aanmoedigen. De leden zijn goed herkenbaar want ze hebben hun KRC-shirt aan.

We gaan hier natuurlijk niet verklappen hoe Karen het heeft gedaan, daarvoor moet je naar de uitzending op televisie kijken. De uitzending is op zondag 15 december om 9.00 uur ‘s morgens. Helaas voor Karen en de leden van KRC net tijdens het weekend van de eindshow. Gelukkig is het programma daarna op internet te bekijken via de website van Nickelodeon ( www.nickelodeon.nl ) en op vrijdag 20 december om 15.35 uur in de herhaling op televisie.

De vrienden van KRC Rolling