Na het NK in Mierlo wat van 21-23 juni plaatsvond werd op basis van de wedstrijdresultaten bekend gemaakt wie er door de bond zijn geselecteerd om deel te nemen aan de Interland.

Voor KRC Rolling waren dat Sylvia, Nikki, Sharon, Lisa, Megan, Nina, Arcangela, Kylie, Kim, Rosa Maniran, Karen en Natalie

Op woensdag 9 oktober vertrekken deze leden ’s morgens om 7.00 uur onder begeleiding van trainster Mariëlle naar de Interland wedstrijd. Dit jaar vindt deze wedstrijd plaats in Zurich, Zwitserland. Dit is zo’n acht uur rijden vanaf Utrecht. De verwachting is dat het team na een tussenstop in België waar de Belgische deelnemers ook in de bus zullen stappen, aan het eind van de middag zal aankomen.

Op donderdag 10 oktober beginnen daar de landstrainingen, voor Nederland is dat van 12-13 uur. Daarna is er tijd voor wat gezellige teambuildings-activteiten

Vrijdag zijn er in de ochtend nog trainingen met muziek waarna in de middag en avond de wedstrijd wordt begonnen met de korte kuren voor de cadetten, jeugd, junioren en senioren.

Op zaterdag worden de wedstrijden vervolgd, met om 8 uur meteen de mini’s ( pupillen). Naar verwachting zijn rond 19.30 alle wedstrijden afgelopen. Na de prijsuitreiking en sluiting zal het team weer in de bus stappen richting Nederland waar ze zondagochtend vroeg zullen aankomen.

Kylie en Arcangela kunnen dan hun koffers ingepakt houden. Zij vertrekken maandag alweer richting Frankrijk waar de Europacup zal worden verreden.

Wij wensen iedereen heel veel plezier en succes in Zurich.

De vrienden van KRC Rolling