Op vrijdag 6 september verzamelden we met ons allen bij de sporthal en zijn we met de bus naar het kamp vertrokken  . Best spannend want we wisten niet waar we geen gingen. Toen we bij het kamp aankwamen gingen we bedden opmaken en het kamp verkennen.

 

Niet veel later kregen we de opdracht om de Amerikaanse vlag te knutselen met 35 sterren omdat we 35 jaar bestaan. Maar Bij elke activiteit die we deden konden we wielen verdienen die je op je poster moest plakken. Daarna gingen de jongere leden midgetgolven en de ouderen hadden pauze. Na 3 kwartier mochten ook de ouderen Glow in the Dark midgetgolven. Daarna hadden we een spooktocht, we kregen een walkietalkie waardoor ons de weg werd gewezen.

 

We kwamen terug in het kamp en gingen lekker slapen. De volgend ochtend werden we om 8 uur wakker gemaakt, om ons klaar te maken voor het ontbijt. Daarna mochten de jongere leden ponyrijden en voor de oudere was een speurtocht gemaakt, door de wijk heen. Toen gingen we met z'n alle lunchen. In de middag gingen we lekker survivallen in de bomen en andere leuke spellen, dat was erg leuk.

Na al het geklim gingen we lekker barbecueën en marshmallows roosteren. Daarna mocht je kiezen of je de dieren eten ging geven of lekker zwemmen. In de avond gingen we naar de disco, was erg gezellig met iedereen. De volgende ochtend werden we wakker met heel veel regen dat was natuurlijk minder leuk. Toen we allemaal klaar waren gingen we lekker eten. We kregen een KRC tasje met onze naam omdat we 35 jaar bestaan.

En werd er vertelt wat we gingen doen. We gingen naar de bioscoop en het andere werdt nog niet bekend gemaakt. We gingen de film Lilo en Stitch 2 kijken. Toen de film afgelopen was gingen we met de bus naar de verrassing het was HELLENDOORN!!! Iedereen was heel blij. Na een leuke dag rondlopen in Hellendoorn gingen we naar huis. Na lang in de bus zitten waren we weer bij de sporthal aangekomen.  Het fantastische KRC kamp, zit er weer op.

Eylisch

Een foto impressie is hier onder te vinden.

De vrienden van KRC Rolling