Het weekend van 8 en 9 juni was sporthal de Kreek, thuishaven van de Kerrols, het toneel van de laatste B-klasse wedstrijd van dit seizoen.

Op zaterdag was het de beurt aan de Prepupillen. Zij streden in hun leeftijdsklasse A, B of C om de podiumplekken. Om 8.30 uur meldden de allerjongsten zich voor de discipline Figuren, de slaap nog uit hun ogen wrijvend. De prijsuitreiking van deze discipline werd halverwege de dag gehouden, zodat de deelnemers die deze middag niet meer in aktie hoefden te komen, daarna naar huis konden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het middagprogramma was bestemd voor het vrijrijden. Ook hier werd begonnen met de categorie A, gevolgd door B en aan het einde van de middag afgesloten met de C-rijd(st)ers. Door het mooie weer was het op de tribune wat rustig, maar dat mocht de pret niet drukken. De küren waren er zeker niet minder om. Resultaat van dag 1: 8 podiumplekken voor KRC Rolling!

Zondag was het tijd voor de Pupillen en Aspiranten. De groep Pupillen is inmiddels zo groot geworden, dat deze op leeftijd was gesplitst in B1 en B2, zowel voor het Figuren als voor het vrijrijden. De B1-rijdsters trapten af in het Figuren, nadat ze zich om 8.00 uur, gaap..., hadden gemeld. Daarna was het de beurt aan de B2, met daarin een jarige van onze vereniging: Manon de Boer werd 14 jaar! Na het rijden van haar eerste figuur werd ze door alle supporters en rijdsters luid toegezongen. Nadat ook de Aspiranten hun figuren hadden gereden, vond er ook vandaag een tussentijdse prijsuitreiking plaats.

Na de pauze zat iedereen weer klaar voor het vrijrijden, beginnend met de Pupillen B1, gevolgd door de B2 en als afsluiter de Aspiranten. Rond zessen werd het gezellige weekend afgesloten met de prijsuitreiking. Na tweede te zijn geworden bij het Figuren, sloot Eline Wessels ook haar vrijrijcarriere af met een prachtige tweede plek op het podium. We zullen haar nu alleen nog terugzien bij het showrijden. Eline, bedankt!

En de vangst voor KRC op dag 2: maar liefst 12 podiumplekken!

Alle winnars en winnaressen van harte gefeliciteerd. Bedankt voor weer een vermakelijk weekend. En tenslotte Brigitte en Natasja bedankt voor de begeleiding deze dagen.

Alle uitslagen kunt u terug vinden door op onderstaande link te klikken:

http://www.kunstrolschaatsen.nl/uitslagen/wedstrijden.html

 

De vrienden van KRC Rolling