KRC deelnemers Roldanswedstrijd

Op zaterdag 1 juni 2013 werd de tweede roldanswedstrijd verreden bij rolschaatsvereniging Olympia in Mierlo. Voor Tyler, Natascha, Dewi, Kim, Daphne en Eylisch begon deze wedstrijd al om 8 uur 's ochtends.

Onder goede begeleiding van Tyler, Natascha en Dewi begonnen Kim, Daphne een Eylisch aan hun 1e verplichte dans: de Country Polka en daarna de Canasta Tango.

Om 12 uur kwamen langzaam aan de pupillen binnen druppelen. Om 13 uur was het de beurt aan Yentl, Megan, Maartje, Milou, Esmée, Karen en Nova om te laten zien wat ze in een korte tijd geleerd hadden. De eerste verplichte dans was de Skaters Marsh en daarna de Carlos Tango. Het was voor zowel Tyler en Natascha  als begeleider enorm spannend als voor de rijdsters zelf. Maar ze hebben het allemaal netjes gedaan. Karen wist zich naar de 2e plaats te rijden, Yentl behaalde de 4e plaats, Maartje de 7e, Esmée de 9e, Milou de 12e, Nova de 17e en Megan de 18e plaats.

Na even een korte pauze was tijd voor de vrije dansen van de aspiranten. Kim, Eylisch en Daphne lieten een echt op hun lijf geschreven vrije dans zien en wisten echt mooie punten binnen. Hierdoor behaalde Kim de 2e plaats, Daphne de 5e plaats en Eylisch de 6e plaats. Hierna zat het erop voor de rijdsters van KRC en konden ze samen met de ouders genieten van de vrije dansen van Dewi en Tyler.

De vrienden van KRC Rolling