KRC deelnemers avondvierdaagseVan 27 t/m 30 Mei liep KRC Rolling met 14 jeugdige lopers en 5 begeleiders de avond4daagse van Nieuwegein. We hebben het dit jaar wel getroffen met het weer, was het vorige week nog erg koud, de eerste wandel dag begon goed met veel zon.

 

We startten de 5 km bij startpaal nr: 8 en na ongeveer 2,5 km stonden Jolanda en Danny klaar met wat lekkers en drinken. De stemming zat er goed in en na de korte pauze vervolgde we onze tocht terug naar Merwestein.

Op dag 2 hadden we weer volop zon, dat loopt toch wel veel lekkerder zo zonder jas.

Dag 3 was wat kouder, op buienradar zagen we dat de kans op een flinke bui groot was, maar we hebben geluk gehad, wat druppels maar niet veel. Ook nu hadden we wat lekkers tijdens de tussenstop, Toos stond langs de Herenstraat met heerlijke ijsjes.

Dag 4, de leukste avond, bijna iedereen was gekleed in een KRC outfit en met vlag begonnen we aan de inhaalavond. Ook nu hadden we geweldig weer en had iedereen er heel veel zin in. We hebben eerst gezongen voor Maureen want die was jarig. Wat is iedereen toch weer verwend met allemaal lekker en leuke dingen. Het was een geslaagde wandel4daagse, bedankt alle vrijwilligers en begeleiders, op naar volgend jaar.

De vrienden van KRC Rolling