Sylvia Pistorius uitgeroepen tot Sportvrouw van het jaar in Bergen op Zoom. Na in 2011 de titel op een haar na te hebben gemist, hebben de nationale en internationale prestaties van Sylvia ervoor gezorgd dat Sylvia de titel voor 2012 wel met beide handen pakt.

Met negen 1ste plaatsen, zes 2de plaatsen en talloze overige prijzen kon de titel eigenlijk niet meer achterwege blijven. Dat Sylvia een sportvrouw in hart en nieren is, bewees Sylvia tijdens de eindshow door ondanks de pijn die zij had, toch omwille van het publiek besloot door te schaatsen. Meer over de titel Sportvrouw van het jaar 2012 is te lezen in: Persbericht sportvrouw 2012 Sylvia, namens KRC Rolling van harte gefeliciteerd met deze welverdiende titel. Brabantse krant:

BERGEN OP ZOOM – Donderdag, 20 december 2012 zijn in Gebouw-T voor de 36e keer de Rabobank Sportverkiezingen Bergen op Zoom gehouden. Tussen de optredens van Braz, Rachel Janssen, Boogie Down en de Belgische voetbal kunstenaar Stijn werden op het podium de winnaars in de verschillende categorieën bekend gemaakt

Bij de dames ging de titel van The Naked Designers Sportvrouw 2012 naar rolschaatsster Sylvia Pistorius (19). Zij was ook in 2011 een van de genomineerden. Op drie onderdelen (figuren, vrij rijden en combinatie) werd zij dit jaar Nederlands kampioen en is al jaren de absolute Nederlandse top. Op 31 oktober schaatste de studente aan het Johan Cruijff College in het Deense Smørum de Interlandcup 2012, waar zij individueel en als team een 2e plaats behaalde. Dit jaar kon zij om financiële redenen niet deelnemen aan het WK in New-Zeeland. Volgend jaar hoopt zij wel van de partij te zijn op het WK in Taiwan.

Sportvrouw 2012Sylvia sportvrouw 2012

De vrienden van KRC Rolling