PLUS SponsoractieDe supermarkt PLUS-van Loon op winkelcentrum Nedereind is 26 oktober gestart met een sponsoractie. In totaal is een bedrag van 10.000 euro te verdelen over de deelnemende Nieuwegeinse verenigingen. Ook KRC kan in aanmerking komen voor een deel van dit mooie bedrag. Maar dat geld krijgen we niet zomaar, daar moeten we wel wat voor doen. En jullie hulp is hierbij hard nodig!

In de periode van 26 oktober tot en met 5 januari moeten er zoveel mogelijk kassabonnetjes met daarop de naam KRC Rolling in de daartoe bestemde zuil in de winkel worden gedaan. Het is dus zaak om, wanneer jij, je familie, vrienden en kennissen boodschappen in de PLUS doen, de naam van KRC Rolling op de kassabon te schrijven en deze in de zuil te doen ( en mocht je tijdens je bezoek aan de PLUS lossen kassabonnen zien slingeren dan kan je deze daar ook voor gebruiken). Mobiliseer dus zoveel mogelijk mensen in je omgeving om KRC Rolling te helpen geld te verdienen.

Na 5 januari worden de bedragen van alle bonnen bij elkaar opgeteld en wordt bekeken welk percentage van dat bedrag door KRC Rolling is verzameld. Dit percentage bepaald dan welk deel van de te verdienen 10.000 euro voor KRC Rolling is bestemd.

Het geld wat de vereniging hiermee verdient komt ten goede aan alle leden. Een deel wordt gebruikt om de deelnemerskosten aan KRCkamp 2013 te verlagen, en een deel is bestemd voor de jubileumshow in 2013.

Naast het inleveren van de bonnen wordt van de deelnemende verenigingen nóg een tegenprestatie gevraagd. Het is de bedoeling dat de verenigingen op een afgesproken zaterdag deelnemen aan een promotieactie in de winkel zelf. Iedere vereniging krijgt hiervoor een zaterdag toegewezen. Het is de bedoeling dat de vereniging die zaterdag zowel de eigen vereniging promoot  als ook  PLUS-van Loon.

Voor deze zaterdag zijn leden nodig die het leuk vinden om die dag ( datum wordt nog bekend gemaakt ), op wielen en in bijpassend kostuum, de klanten van  PLUS-van Loon te helpen bij het inpakken van boodschappen, een traktatie uitdelen in de winkel, en om een gezellige sfeer in de winkel te creëren.

Via de website zullen we jullie wekelijks op de hoogte houden van de stand met betrekking tot de bonnenactie. Je kan ook PLUS-van Loon “liken” via Facebook om zo op de hoogte te worden gehouden van de actie.

Mocht je vragen hebben over deze actie, je aan willen melden voor de promotieactiviteit op zaterdag of kassabonnen willen inleveren dan kan je hiervoor terecht bij :

Marion Coenen ( moeder Kim)

Anja van Ree ( moeder Eline)

Marjon van Aalten ( moeder Merel)

 

***Update***

Update Sponsoractie PLUS-van Loon Week 1

Na twee dagen sponsoractie heeft PLUS- van Loon de eerste resultaten bekend gemaakt. KRC Rolling doet het heel erg goed.  In de eerste tussenstand heeft KRC Rolling al 19% van het totaal bedrag aan bonnetjes weten te behalen! Een resultaat waar we best trots op mogen zijn. Zeker gezien het feit dat er in totaal 10 verenigingen meedingen zoals voetbalvereniging JSV, volleybalvereniging Florie en  handbalvereniging Nieuwegein.

Maar deze eerste stand is natuurlijk niet bepalend voor de gehele actie. Om dit resultaat vast te houden zullen we de komende tijd flink ons best moeten doen om zoveel mogelijk bonnetjes in te leveren. Mobiliseer daarom iedereen in je omgeving om zijn/haar best voor ons te doen.

Wij zijn in ieder geval benieuwd naar de uitslag van volgende week. Het zou mooi zijn als het ons lukt om er nog een paar procentjes bij te krijgen!

 

***Update week 2***

 

Plus-van Loon sponsoractie Update week 2

 

De eerste volledige week van de sponsoractie van PLUS-van Loon is achter de rug. Met nog 9 weken te gaan staan wij voor een mooie uitdaging. Na de eerste week staat de teller voor KRC Rolling op een mooie 19%. Ook Tennisvereniging Oudegein staat op 19%. Koploper is op dit moment voetbalvereniging JSV met 21%.

Om deze ( en liefste nog hogere) score te blijven houden is het van belang dat we zoveel mogelijk kassabonnen ( liefst natuurlijk met hoge bedragen erop) met daarop de naam KRC Rolling blijven inleveren bij de PLUS- van Loon.

Een suggestie om aan zoveel mogelijk kassabonnen te komen komt van Kim Coenen. Zij vertelde tijdens de training dat ze samen met haar moeder boodschappen ging doen bij PLUS-van Loon. Terwijl haar moeder de winkel inging om de boodschappen te halen bleef Kim achter de kassa’s staan. Zij vroeg aan klanten van PLUS-van Loon of ze na het afrekenen de kassabon mocht hebben. Omdat zij haar trainingsjack droeg van KRC Rolling was het de klanten meteen duidelijk waarom zij de bonnen wilde hebben en voor welke vereniging. Zij kreeg hierop leuke reacties en nog veel belangrijker; ook een heleboel kassabonnen!

Goed gedaan Kim!!

Heb jij ook ideeën om aan zoveel mogelijk kassabonnen te komen? Laat het ons weten en dan zetten wij jouw tip op de website.

Deze week wordt ook bekend gemaakt op welke zaterdag KRC Rolling in de winkel, de PLUS- van Loon én de vereniging mag gaan promoten. Wij hopen dat veel enthousiaste leden zich voor deze promotieactiviteit willen aanmelden.

Nogmaals de contactpersonen voor deze actie:

Marion Coenen ( moeder van Kim)

Anja van Ree ( moeder van Eline)

Marjon van Aalten ( moeder van Merel)

Update week ****3****

De nieuwe resultaten van de sponsoractie zijn bekend. Volgens de laatste tussenstand staat KRC Rolling aan kop met maar liefst 23%! Een resultaat om trots op te zijn want we zijn 4% gestegen.

We worden op de voet gevolgd door JSV met 21% en handbalvereniging Nieuwegein met 16%.

 

Maar hiermee is de strijd nog niet gestreden. Volgende week volgt een nieuwe update. We hebben nog 8 weken te gaan dus er kan nog veel veranderen. Blijf iedereen in je omgeving dus motiveren om boodschappen bij PLUS-van Loon te doen en de naam KRC Rolling op de kassabon te schrijven.

Verder is nu ook bekend op welke zaterdag wij KRC Rolling en de PLUS-van Loon mogen promoten. Dat is geworden zaterdag 22 december. Dit beloofd een drukke zaterdag te worden in de winkel want het is de zaterdag voor kerst. We zullen qua aankleding een mooie aanvulling zijn op de sfeer in de winkel.

Vindt je het leuk om on te helpen een goede score voor KRC Rolling te halen dan kun je je bij ons aanmelden. ( Marion Coenen, Anja van Ree en Marjon van Aalten)

PLUS Sponsoractie

De vrienden van KRC Rolling