12 mei was het weer onze jaarlijkse Happy Rolling Day. 35 rijdsters hebben de hele dag op rolschaatsen verschillende spellen en activiteiten gedaan. Het was een vermoeiende, maar wel erg gezellige dag!!

 

Om 10 uur werd er begonnen met een gezamenlijke warming up. Mascha liet iedereen gelijk zweten. Daarna waren er verschillende spelrondes, die gelukkig steeds onderbroken werden voor wat drinken en wat lekkers.

 

 

Om 1 uur was het tijd voor de lunch. Iedereen werd voorzien van frietjes met wat lekkers erbij. Omdat de energie weer opgeladen was, konden we daarna beginnen met de flashmob. We begonnen goed, aan het invoegen wordt nog gewerkt.

 

 

 

 

Als laatste was het tijd voor Roller got talent. Er waren 5 opgegeven groepen. Sommige leden hadden thuis al geoefend, anderen bedachten op het laatste moment nog een stukje. Alle 5 de stukjes waren leuk om te zien en werden met luid gejuich ontvangen. Nadat de jury zich teruggetrokken had, werd de winnaar bekend gemaakt, Dancing Queen van Rosa, Iris en Sem.

Ga voor meer foto's naar Promotie - Foto's - 2012 of klik hier.

De vrienden van KRC Rolling