Nieuws van de sponsorcommissie:

Bezoek aan de beursvloerAfgelopen donderdag waren Robbie Coenen met Kim en Anja van Ree met Eline namens de sponsorcommissie aanwezig bij De Beursvloer, georganiseerd door 'Samen voor Nieuwegein' en de Rabobank.

De Beursvloer is een sprankelend en spraakmakend ontmoetingsevenement waar bedrijven, lokale, overheden, serviceclubs, scholen, vrijwilligers- en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten in een informele sfeer. Het doel van een Beursvloer is om matches tot stand te brengen tussen vraag en aanbod.

De reacties waren, mede door de aanwezigheid van Kim en Eline op rolschaatsen, heel goed, en al snel werden wij benaderd door verschillende aanbieders. Al snel deden wij goede zaken. Zo hebben wij een match weten te maken met o.a. Ballast Nedam; Zij hebben materiaal toegezegd om decors van te maken voor de bouwploeg. Daarnaast hebben wij een match gemaakt met diverse media voor publiciteit  voor o.a. de eindshow via Pen.nl, Ons Nieuwegein  en Jutphaas Wonen.

Iedere match werd vastgelegd in een contract en werd bekrachtigd door een notaris. Hiermee werd de afspraak officieel.

Dat de matches serieus worden genomen bleek wel toen wij een dag na de Beursvloer al werden gebeld door de hoofd-aannemer om een afspraak te maken voor het ophalen van het materiaal.

Volgend jaar gaan wij zeker weer.

Kim, Robbie, Eline en Anja

 

     

De vrienden van KRC Rolling