Filter
 • Geslaagde Crystal Tulip Competition

  Op 14, 15 en 16 mei werd door Rolling 90 de Crystal Tulip Competiton georganiseerd. Dit is een internationale danswedstrijd. Aan deze wedstrijd doen vanuit Nederland alleen rijdsters mee uit de Internationale klasse van supermini’s tot en met senioren. De wedstrijd wordt op zaterdagavond traditioneel afgesloten met een gala.

 • Succes voor onze rijdsters bij wedstrijd Vrije Klasse

  In het weekend van 9 en 10 mei werd in Zaandam de eerste wedstrijd voor de Vrije Klasse van dit jaar verreden. Het beloofde een overvol programma te worden want er komen maar liefst drie disciplines aan bod, figuren, dansen en vrijrijden.

 • Super EK show 2015

  Van 30 april tot en met 2 mei werd in Bremerhaven, Duitsland, de EK Show 2015 verreden. KRC deed hieraan mee met maar liefst 4 showgroepen, jeugdkwartet, kleine groep, groot kwartet en grote groep.

 • Eerste wedstrijd Vrije Klasse A en B in Valkenswaard

  Eindelijk was het dan zover: zondag 18 mei vond de eerste wedstrijd van het seizoen plaats voor de Vrije Klasse. In een zonovergoten Valkenswaard werden we hartelijk verwelkomd.

 • Selectie wedstrijd 2 Internationale klasse

  Op zaterdag 10 en zondag 11 mei werd in Zaandam de tweede selectiewedstrijd voor het figuren en vrijrijden verreden door de Internationale klasse.

   

 • A-Klasse wedstrijden Zaandam

  25-26 mei 2013 werd de 2e en tevens laatste A-klasse wedstrijd,  voorafgaand aan het NK solo rijden verreden. Met deze wedstrijd kunnen alle deelnemers nog even voor zichzelf op een rijtje zetten waar voor de Nederlandse nog aan gewerkt moet worden.

   

 • SBS Trophy België

  Op 25 en 26 mei is in het Belgische Braine L’Alleud door een deel van onze rijd(st)ers de SBS Trophy gereden. Om 5:45 uur werd er verzameld op de parkeerplaats van het thuishonk van KRC, waarna vijf auto’s vertrokken naar Hazeldonk om daar de aansluiting te vinden met Henriette, Quinty, Claudia en Maureen.

   

 • Roldanswedstrijd Moerkapelle

  Op zaterdag 11 mei 2013 werd de eerste roldanswedstrijd van het seizoen 2013 gereden in Moerkapelle. De wedstrijd was georganiseerd door rolschaatsvereniging Rolling 90 en er deden leden van 4 verenigingen aan mee. Ook KRC Rolling nam voor de eerste keer deel met 2 rolschaatsters.

 • Rolrinckel wedstrijden in Zaandam

  De Rolrinckels van KRC hebben vandaag de eer van de vereniging weer hoog gehouden, naast dat het buiten warm was. Liep de temperatuur op de baan ook hoog op. Ongekend goed werd er geschaatst in de drie verschillende klassen, waardoor de plaats verdeling tot op het laatste moment spannend bleef.

   

 • NKK 2012 in Nieuwegein

  In het weekend van 22, 23 en 24 juni 2012 heeft KRC in samenwerking met het SBK de Nederlandse kampioenschappen Kunstrolschaatsen mogen organiseren. Hieronder de uitslagen.

 • A klasse wedstrijden Beek en Donk & Valkenswaard mei 2012

  In de voorbereiding van het Nederlands kampioenschap in Juni zijn in het weekend van 12 & 13 mei wedstrijden gehouden in de A klasse. Deze wedstrijden waren verdeeld over twee locaties. Op zaterdag in Beek en Donk en op zondag in Valkenswaard. KRC was hierbij ruimschoots vertegenwoordigd en behaalde veel podium plaatsen. lees hier de uitslagen.

 • Vrolijke gezichten tijdens de Happy Rolling Day

  12 mei was het weer onze jaarlijkse Happy Rolling Day. 35 rijdsters hebben de hele dag op rolschaatsen verschillende spellen en activiteiten gedaan. Het was een vermoeiende, maar wel erg gezellige dag!!

 • KRC onder de indruk op EK

  Van 26 tot en met 28 april 2012 heeft KRC met 4 shownummers deelgenomen aan de Europese kampioenschappen Showrijden in Blanes. Met ruim 4000 toeschouwers per dag en onder de indruk van het niveau hebben onze rijdsters en trainster een boel ervaringen op gedaan.  Lees hier onze samenvatting.

Aanvullende gegevens