Filter
 • KRC dominant tijdens NK kunstrijden

  In het weekend van 27 en 28 juni werden in Mierlo de Nederlandse Kampioenschappen figuren en vrijrijden verreden. Tijdens dit NK wisten de leden van KRC Rolling het kampioenschap te domineren door heel vaak het podium te behalen. We zijn maar liefst 10 kampioenstitels rijk op dit moment. Daarnaast pakten onze leden ook 7 keer zilver en 6 keer brons! Misschien waren dit wel de succesvolste kampioenschappen ooit.

 • NKD 2015 succesvol voor KRC

  Op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni werd in Moerkapelle het Nederlands Kampioenschap Roldansen verreden. Inmiddels zijn er landelijk zoveel roldansers dat er dit jaar voor het eerst een apart NK voor werd georganiseerd. Voorheen werden de Nederlands kampioenschappen roldansen, figuren en vrijrijden tijdens één Kampioenschap verreden. Leuk om te zien dat deze discipline zo is gegroeid.

 • Geslaagde eerste zomershow

  Op zaterdag 13 juni werd de eerste zomershow in de geschiedenis van KRC Rolling gereden. Deze show is korter van opzet dan de jaarlijkse kerstshow en ook doen niet alle leden hieraan mee. Deze show is met name bedoeld voor de leden die niet geselecteerd zijn voor de NK Shownummers. Ook deze leden trainen het hele jaar op showvaardigheden maar komen qua uitvoering minder aan bod. Deze leden willen natuurlijk ook graag vaker laten zien welke nummers en vaardigheden zij beheersen. Daarom is dit jaar voor het eerst de zomershow in het leven geroepen.

 • Happy bij Jopie Parlevliet

  Enge tijd geleden werd KRC benaderd door RTL 4. Voor de Jopie Parlevliet Show was men op zoek naar jonge talentjes die tijdens deze show hun kunsten wilden vertonen. Omdat ons jongste kwartetje net hun debuut had gehad tijdens de NK Show in februari en het daar heel goed hebben gedaan was de keus snel gemaakt. Maureen, Quinty, Yesslin en Djemylee mochten hun kunsten gaan vertonen!

 • NK 2014 succesvol voor KRC!

  Met 12 gouden, 11 zilveren en 9 bronzen medailles was het een succesvol NK 2014 voor KRC Rolling. Het NK werd dit jaar door ZRC Pauwin in samenwerking met de SBK georganiseerd in sporthal de Struick in Zaandam.

 • Nederlandse Kampioenschappen 27-29 juni

  Het kan weinigen zijn ontgaan dat komend weekend in Zaandam de Nederlandse kampioenschappen Kunstrolschaatsen worden verreden. KRC Rolling doet met maar liefst 24 deelnemers mee. Zij hebben de afgelopen weken flink getraind om alle figuren, sprongen, pirouetten en dansen zo goed mogelijk te beheersen Er wordt gestreden in de klassen mini’s tot en met senioren in de disciplines figuren, dansen en vrijrijden.

 • Goede resultaten tijdens wedstrijdweekend in Mierlo

  In het weekend van 14 en 15 juni werden er in Mierlo twee wedstrijden verreden. Op zaterdag de verplichte- en vrije dansen voor de internationale klassen en op zondag figuren, dansen en vrijrijden voor de promoklasse.

 • Trainingsstage V4-V8 in Montfoort

  Op zondag 1 juni waren de groepen V4 t/m V8 aan de beurt om, op initiatief en onder leiding van, Lisette, Henriëtte en Sylvia een dagje extra training op het gebied van rolschaatsen te krijgen.

 • Crystal Tulip 2014

  Van 29 tot en met 31 mei werd door Rolling ’90 de internationale roldanswedstrijd Crystal Tulip Competition georganiseerd. Aan dit evenement deden maar liefst 113 rolschaatsers mee uit Nederland, Duitsland, Engeland, België, Frankrijk en Portugal.

   

 • SBS Trophy 2014

  In het weekend van 23-24-25 mei werd in Brussel de SBS Trophy verreden. Een internationale wedstrijd voor vrijrijden en dans in de klasse Nationaal A tot en met senioren.

 • Onderhoud

  Sinds mensenheugenis worden er belangrijke en minder belangrijke zaken uitgevonden, soms door hele slimme mensen, soms toevallig en duizenden jaren geleden door de Neanderthalers.

   

 • KRC met 13 leden naar Prestige International in Parijs

  Op donderdag 27 juni vertrekken de dertien leden onder begeleiding van Henriette en Marielle Dijkhuizen van KRC naar Parijs om deel te nemen aan Prestige International.

   

 • Jeugdjournaal maakt uitzending over Sven en Charlotte bij het NK Kunstrolschaatsen

  Afgelopen weekend werden onze eigen Sven (KRC Rolling)  en Charlotte (Olympia) door het jeugdjournaal gevolgd tijdens het NK Kunstrolschaatsen in Mierlo. Het gemaakte filmpje is nog diezelfde avond uitgezonden op het jeugdjournaal. Meer zien?

   

  http://jeugdjournaal.nl/item/521496-sven-en-charlotte-doen-aan-kunstrolschaatsen.html

 • NKK/NKD Mierlo 2013: 13 keer Nederlands Kampioen !!

  Na een zeer succesvol NK Kunstrolschaatsen/dansen heeft KRC Rolling 13 nieuwe Nederlands Kampioenen.

   

 • B-klasse wedstrijd 8 en 9 juni 2013 in Kerkdriel

  Het weekend van 8 en 9 juni was sporthal de Kreek, thuishaven van de Kerrols, het toneel van de laatste B-klasse wedstrijd van dit seizoen.

 • KRC Rolling en Rolling 90 gezamenlijke ambities

  Scapino Clinic, “Le Chat Noir Academy”

  Eldridge Labinjo is een theater directeur en choreograaf  met meer dan 20 jaar ervaring als een professioneel artiest.

   

 • Roldanswedstrijd Mierlo

  KRC deelnemers Roldanswedstrijd

  Op zaterdag 1 juni 2013 werd de tweede roldanswedstrijd verreden bij rolschaatsvereniging Olympia in Mierlo. Voor Tyler, Natascha, Dewi, Kim, Daphne en Eylisch begon deze wedstrijd al om 8 uur 's ochtends.

 • Avondvierdaagse 2013

  KRC deelnemers avondvierdaagseVan 27 t/m 30 Mei liep KRC Rolling met 14 jeugdige lopers en 5 begeleiders de avond4daagse van Nieuwegein. We hebben het dit jaar wel getroffen met het weer, was het vorige week nog erg koud, de eerste wandel dag begon goed met veel zon.

 • Sport, records en “doping”.

  Nee nee, geen echte doping deze keer, maar prestatie verhogende stimulantia. Ik kom er straks op terug.

   

 • NKK 2012: Medailleregen in Galecop

  Groepsfoto NKKOp vrijdag 22 juni t/m zondag 24 juni vonden de Nederlandse Kampioenschappen Kunstrolschaatsen weer plaats, dit keer in onze eigen sporthal in Nieuwegein. De entourage in en om de hal gaf een echt "NK" gevoel. Gelukkig hadden we in Galcop geen last van de stroomstoring door bliksem inslag de avond ervoor en kon het NK zonder problemen van start.

 • Column NK 2012

  De KRC Mystery SchrijverKunstrolschaatsen?

  Gaat dit stuk tekst over kunstrolschaatsen? Jazeker, en als u de moeite neem om verder te lezen zult u begrijpen waarom.

  Lees meer...

 • B-klasse wedstrijd in Zaandam op 2 en 3 juni

  Medaille B-klasse westrijd ZaandamOp zaterdag 2 juni 2012 werden de B-klasse wedstrijden gereden door de pre-pupillen. Om 9 uur begon voor Britt en Sylvana hun figuurwedstrijd. Sylvana behaalde een mooie 4e plaats en Britt een 8e plaats in de B2 groep. Daarna volgde de B1 groep.

 • KRC “lopend” in actie tijdens de avondvierdaagse

  Van 21 t/m 26 mei heeft een groep KRC leden en begeleiders deelgenomen aan de Nieuwegeinse avondvierdaagse.

Aanvullende gegevens