De vereniging

Kunstrolschaatsclub 'Rolling' (K.R.C. Rolling) houdt zich bezig met kunstrolschaatsen. Het kunstrolschaatsen is heel goed te vergelijken met het kunstschaatsen op het ijs, zoals u dat regelmatig ziet op televisie.

K.R.C. Rolling is een actieve vereniging. Naast de ‘gewone’ trainingen, organiseert de vereniging allerlei andere activiteiten en evenementen, zoals rollerdisco’s, clubdagen, optredens, promoties en een wervelende kerst- of eindshow. Elk jaar is deze show wederom een daverend succes. Aan deze show nemen alle leden deel. De voorbereiding neemt dan ook een heel jaar in beslag. De trainsters zetten alle nummers in elkaar, diverse ouders naaien de kostuums, de bouwploeg maakt de decors en zo is bijna iedereen er mee bezig.

Natuurlijk nemen we ook deel aan diverse door de bond georganiseerde wedstrijden: landelijke wedstrijden, regionale wedstrijden en Nederlandse Kampioenschappen. Binnen K.R.C. Rolling is er een gezond streven om goede resultaten te bereiken, op elk niveau. Er wordt veel aandacht besteed aan de breedtesport, maar er is ook ruimte om topsport te ontwikkelen. Bij K.R.C. Rolling moet iedereen aan zijn of haar trekken kunnen komen.

Algemene gegevens:

• KRC is een statutaire vereniging
  • KRC is opgericht op 14 februari 1978
  • KRC heeft ruim 100 leden